luni, 26 februarie 2018

The Woman- cea mai buna versiune a ta!




RO:
  Cum ne-am obisnuit deja ca in fiecare an The Woman vine la Cluj si de aceasta data conferinta se desfasoara la Grand Hotel Italia sub tematica The Woman-cea mai buna versiune a ta! Femei de renume contureaza agenda editiei de anul acesta precum: Maia Morgenstern, Olga Johnson Antonova, Catalina Ponor, Melania Medeleanu, Iuliana Tudor, Antoinia Norman sau Ela Moraru, care vin sa inspire prin pasiunea, dedicarea si munca pe care au depus-o de-a lungul carierei.
Evenimentul va include in 21 martie prezentari axate pe leadership si antreprenoriat, dar si un panel de debate despre provocarile intalnite de-a lungul carierei.

Maia Morgenstern, actriță și Director la Teatrul Evreiesc de Stat din București, s-a remarcat de-a lungul carierei sale interpretând roluri remarcabile în Patimile lui Hristos, Astă seară: Lola Blau, Jocul Regilor, sau Miss Daisy și șoferul ei. Pentru mulți dintre noi, Maia nu are nevoie de nicio introducere. Prin munca sa a contribuit la dezvoltarea culturii teatrale românești, a intrigat și a impresionat audiențe de milioane de oameni prin prezența, viziunea și talentul său. Talentul şi munca neîncetată i-au fost răsplătite cu premii şi distincţii, precum: Premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul Emma (Londra), pentru rolul Maria din Patimile lui Hristos sau Literelor în grad de Cavaler, in Franta.





Melania Medeleanu, Fondator MagiCAMP vine la Conferința de Leadership Feminin The Woman să facă auzită vocea a sute de copii bolnavi de cancer, care au redescoperit bucuria copilăriei la MagiCAMP.
După o carieră de 22 de ani în televiziune, Melania a descoperit că se regăsește cu adevărat atunci când dăruiește. Fie că e vorba de copii de la MagiCAMP, cursurile de public speaking sau trainingurile pe care le oferă, prin implicare ei, Melania schimbă la fiecare pas societatea, declarând pentru o publicație: „Toate astea mă împlinesc! După asta, mă duc la cursurile pe care le ţin de dicţie şi public speaking, dar nu pentru că trebuie să trăiesc din ceva, ci pentru că îmi place foarte tare! Îmi place să văd la oamenii din jur că sunt un pic mai buni decât înainte de a mă şti.”


Cătălina Ponor este cea mai longevivă gimnastă a României, la vârsta de 30 ani având dedicați peste 25 de ani gimnasticii. Tripla campioană olimpică, aflată la finalul unei etape profesionale din viața sa, își propune să dea mai departe generațiilor viitoare toată experiența și pasiunea sa pentru gimnastică,  prin mobilizarea la scară mare a tuturor factorilor implicați.
Perseverența, dorința de autodepășire și dragostea față de gimnastică i-au adus Cătălinei pe lângă titlul de Gimnasta anului 2017, recunoașterea publicului de pretutindeni și numeroase medalii, aceasta declarând pentru o publicație Gimnastica e un sport dificil, solicitant și cu adevărat nemilos, din anumite puncte de vedere. Dar eu am avut mereu această dorință de a mă autodepăși..



Mona Nicolici este Head of Sustainability Unit @ OMV Petrom, cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze. De peste 10 ani, Mona Nicolici a fost jurnalist de televiziune, fiind pe rand redactor de stiri, producator, editor si prezentator. Dupa o cariera jurnalistica de succes, Mona a ales sa se implice in proiecte de educatie pe care le dezvolta in cadrul OMV Petrom. „Tara lui Andrei”, „Romania meseriasa” sau „Acces la viata” sunt doar cateva dintre initiativele pe care le-a demarat in ultimii 10 ani de activitate cu rezultate concrete pentru mediul social din Romania. Pasiunea, dedicarea si adaptabilitatea sunt atuurile pe care Mona le-a dovedit in traseul profesional plin de provocari.

Va astept in numar cat mai mare in data de 21 martie la Grand Hotel Italia, bilete le puteti achizitiona online, iar codul THEWOMAN10LF il puteti folosi pentru a beneficia de o reducere de 10 % de aici.

Cu drag,
Lavinia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu