luni, 17 octombrie 2016

Lansare StylishCircle


EN:
  Hello my friends, Hope your weekend was a great now and that you are ready for a new week challenge. I intended to write this post a few days ago , but due to my full agenda I was not able to.
  Last week I went to Timisoara for the launch of the new StylishCircle ,a new online fashion platform that i now available on Romania as well.
  We had a lot of fun, meeting the girls from all over the country, we ate the best cake pops you can ever imagine, I tried the carting and paid a visit to the gym, although I was not prepared at all and I feel very sorry for that, but for my next visit to Timisoara I promised myself a training at the Smartfit Studio 2.
  Below are some photos we took over the weekend and you can see for yourself the fun we had.

Love,
Lavinia

RO:
  Hello dragii mei,azi vorbim despre weekend-ul petrecut la Timisoara la invitatia lui Adriana Barar, pentru cel mai fashion eveniment din tara care a reunit peste 40 de bloggeri din tara. Ei bine ne-am simtit extraordinar, am cunoscut multe fete minunate si am avut o multime de activitati.
  Ne-am dat intalnire in jur de ora 12 la Club Alt unde am servit o cafea si Ioana ne-a prezentat conceptul StylishCircle.ro , care este deja lansat si in varianta.com si .de. Ce este StylishCircle, ei bine, este o platforma mare cu o echipa frumoasa in spate si care are in comun pasiunea pentru moda. Pe site poti gasi produse ale unor designeri de moda, e de fapt un magazin online, care pe langa articole iti mai ofera si posibilitatea sa afli care sunt ultimele trend-uri in moda, sfaturi despre cum sa te imbraci in diferite ocazii si ce e si mai misto, e faptul ca daca iti faci cont poti face colaje, aduni puncte si poti castiga vouchere pe care le poti transforma in bani.
  A urmat o scurta prezentare de moda a celor de la Tudor Personal Tailor , dupa care am coborat pentru a degusta din bunatatile pregatite de Senneville, eu sunt o mare devoratoare de dulciuri, dar va spun sincer asa bune cake pops nu am mancat in viata mea, nu ma mai puteam satura, as fi luat si la pachet cateva :))).
  Dupa ce ne-am indulcit bine, am pornit catre SmartFit Studio 2, unde, dupa ce ni s-a prezentat locatia, puteam opta pentru o relaxare la jacuzzi sau un antrenament. Eu am fost fascinata de antrenamentul de grup, dar nu mi-am pus echipamentul sportiv cu mine , asa ca am stat pe margine si am luat notite :), cu toate ca ma "ardeau" calcaiele sa intru si eu in sala :)). Ne-am dat si cu karturile , cu toate ca am inceput in gluma, m-a prins ideea si totul s-a tranformat intro cursa nebuneasca.
 Seara am incheiat-o cu o petrecere la Alt Club, un pahar de sampanie, multa mancare delicioasa si o felie de tort.
  Duminica dimineata, ne-am inviorat cu o cafea buna si Bogdan de la Aethernativ ne-a explicat si care sunt diferentele dintre cafeaua Arabica si Robusta.
  De la organizare la oamenii pe care i-am cunoscut, totul a fost minunat si astept cu nerabdare o urmatoare editie.

Parteneri: SennevilleSmartfit Studio Promotor TimisoaraBeauty BoxCupioOptica Eugen,Ciocolaterie LeonidasNoblesse ,Tudor Personal TailorPeonies & Hydrangeas si Anita Bejenaru

Cu drag,
Lavinia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu